Klachten en retourneren

Hieronder vind je alle informatie over de procedure en voorwaarden bij klachten en retourzendingen.
 

Het aanmelden van een klacht

Heb je een klacht? Neem dan contact op met één van onze medewerkers van de klantenservice. Dit kan uitsluitend per een e-mail aan info@hetpast.com. Voor een snelle en correcte afhandeling van je klacht vragen wij je vriendelijk om onderstaande gegevens te vermelden.

- naam, adres, woonplaats en bestelnummer

- een duidelijke omschrijving van de klacht. Betreft het een klacht over het materiaal of een klacht over de afwerking van het product.

- indien mogelijk foto's waarop de klacht duidelijk te zien is.

Zodra je klacht is ontvangen, sturen wij hiervan een ontvangstbevestiging. Je ontvangt binnen 7 werkdagen per e-mail een inhoudelijke reactie op de door jouw aangemelde klacht. Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl).  Tevens kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/).

 Retourzendingen

In geval van een terechte klacht zal onze klantenservice per e-mail een retourformulier aan je verstrekken. Alle retourzendingen dienen in een stevige (bij voorkeur de originele) verpakking, voorzien van het retourformulier, te worden gestuurd aan het opgegeven retouradres. 

Retourzendingen zonder goedkeuring of klantgegevens worden niet in behandeling genomen.

Retour afhandeling

Na ontvangst van de retourzending zal deze worden beoordeeld. Is de klacht gegrond dan zal er samen met jou naar een passende oplossing worden gezocht. Indien de klacht niet gegrond wordt bevonden, worden de goederen terug gezonden.

Uitsluitend in geval van een gegronde klacht worden de verzendkosten vergoedt tot een maximum bedrag van de oorspronkelijke zending.
 

Herroepingsrecht

Wanneer je koopt op afstand heb je als consument recht op een zicht termijn van 14 dagen. Echter, bij alle artikelen die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt (op basis van de opgegeven specifieke maten), vervalt het zogenaamde herroepingsrecht en daarbij ook de 14 dagen zicht termijn.

 

Garantie

Lees hier alles over onze garantievoorwaarden.

Verzendkosten
Veelgestelde vragen
Materiaal en Kwaliteit